Essi Unkurin upeat lomakuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin ajoittain upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on palannut taannoisen lomansa tunnelmiin kuvapäivityksellä.

Essi Unkuri on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa pari lomakuvaansa, joissa hän nautiskelee hotellin parvekkeella bikineissä. Taannoin hän suuntasi lomalle Singaporeen. Kyseessä on hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, ja tunnelma on ollut korkealla. Essi juhlisti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla.

– Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, ensimmäinen lomapäivä. Viime yönä raivattiin tiemme ensimmäistä kertaa ikinä Kauko-Aasiaan ja vitsi, että on ollu siistiä! Singapore on ainakin tähän mennessä ylittänyt kaikki odotukset.