Salma Hayekin takapuoli puoliksi paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Salma Hayek yllätti taannoin faninsa rohkealla selfiekuvalla, jossa hän esitteli rintaansa ilmestynyttä salatatuointia. Myöhemmin paljastui, että tatuointi ei ollutkaan aito, vaan The Hitman’s Wife’s Bodyguard -elokuvan roolihahmon tatuointi.

View this post on Instagram

#SundayVibes #VibrasDeDomingo 📸: @MathildePinault

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Rohkeissa asuissa ajoittain poseeraava Salma Hayek on nyt esitellyt Black Fridayn kunniaksi iltapuvun, jollaisia tuskin tulee Suomessa kovin usein vastaan. Se nimittäin koostui pystysuuntaisista kaistaleista, joiden välistä paljas iho paljastui.

View this post on Instagram

Black Friday 🖤

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma Hayekin tähdittämä The Hitman’s Wife’s Bodyguard on jatko-osa Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämälle The Hitman’s Bodyguard -elokuvalle. Salma Hayek nähtiin viimeksi valkokankaalla The Hummingbird Project -elokuvassa.