Kuningatar Elisabetin huhuttiin kuolleen – brittihovi kiistää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levisi huhuja, joiden mukaan Iso-Britannian kuningatar Elisabet II olisi kuollut. Väitteiden mukaan kuningatar olisi menehtynyt sydänkohtaukseen.

Twitterissä levinneen viestin sisälsi ruudunkaappauksia, joiden väitettiin olevan peräisin kuningattaren vartijoiden Whatsapp-ryhmästä. Huhut Elisabetin kuolemasta on kuitenkin kiistetty Royal Central -sivuston toimittaja Charlie Proctorin tomesta.

– Kuningatar ei ole kuollut. Hän elossa ja hyvinvoiva. Kuningatar odottaa innolla Donald Trumpin ja muiden johtajien vierailua Buckinghamiin palatsissa tiistaisesa NATO-vastaanotossa, Proctor twiittasi.

Elisabet II nousi hallitsijaksi vuonna 1952. Hän on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti vallassa ollut elävä kuninkaallinen.