Näin viikkaat vieraspeitot näppärästi – sama taktiikka toimii toppavaatteissa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Säilytystiloihin ja vaatekaappeihin on mahdollista saada lisätilaa oikeanlaisella viikkaustyylillä. Esimerkiksi rullatut ja pystyviikatut vaatteet vievät vähemmän tilaa kuin perinteisellä viikkaustyylillä kasatut vaatepinot.

Joissakin perheissä on erikseen talvi- ja kesäpeitot. Varastossa saattaa olla myös vieraspeittoja, joiden säilytys on koitunut monelle ongelmaksi. Niitä on hankala kasata järkevästi päällekkäin ilman erillisiä säilytyslaatikoita tai -pussukoita. Viikkaustapa voi olla ratkaisu.

Facebookiin on julkaistu video, jolla näytetään nerokas kikka peittojen ja lakanoiden viikkaamiseksi. Ideana on, että koko paketti pannaan kompaktisti peiton oman reunan sisään. Tällöin peitto muuttuu kasassa pysyväksi blokiksi, joita on helppo kasata päällekkäin. Peiton sisään voi panna myös vierastyynyn.

Ótimas dicas sobre como dobrar cobertores e roupas que não são muito duras 😉👍

Ótimas dicas sobre como dobrar cobertores e roupas que não são muito duras 😉👍

Publiée par Brasil News sur Mercredi 31 juillet 2019