Prinssi Andrew’n kanssa seksiin pakotettu: ”Hän tietää mitä on tapahtunut”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2011 ilmestyi internetiin valokuva, jossa kuningatar Elisabetin poika, prinssi Andrew, pitää kättä nuoren Virginia Robertsin vyötäröllä. Nykyisin Virginia Giuffrena tunnettu nainen on paljastanut, että hänet pakotettiin harrastamaan seksiä prinssi Andrew’n kanssa kolme kertaa vuosina 1999-2002.

Seksi tapahtui Lontoossa, New Yorkissa ja Jeffrey Epsteinin omistamalla Karibian saarella. Epstein oli tiettävästi Andrew’n hyvä ystävä. BBC on haastatellut Virginia Giuffrea. Nainen sanoo, että hänen teiniaikansa oli pelottava, koska hän oli mukana seksiorgioissa tahtomattaan.

Prinssi Andrew on väittänyt, että ei tunne naista tai ole koskaan tavannut häntä. Giuffren asianajaja on kiitellyt julkisesti, että prinssi on kohun myötä kuitenkin luopunut kuninkaallisista työtehtävistään, koska se osoittaa miehen katumusta ja sitä, että hän ottaa vastuuta teoistaan, People uutisoi.

– Hän tietää mitä on tapahtunut. Minä tiedän mitä on tapahtunut, ja vain toinen meistä puhuu totta, Giuffre sanoo tänään ilmestyvässä dokumentissa.