Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie – lomailee parhaillaan Turkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rajusti ulkonäköään vuosien aikana muuttanut brasilialainen Rodrigo Alves nousi koko maailman tietoisuuteen kertoessaan, että aikoo muuttua muovinuken näköiseksi ihmiseksi. Hän sai lempinimen ihmis-Ken. Nyt mies on kuitenkin muuttunut naisellisempaan suuntaan.

Rodrigo Alves on ottanut hiljattain pitkät hiuspidennykset ja suurentanut takamustaan. Tiedossa ei ole, käykö mies parhaillaan läpi sukupuolenkorjausprosessia, mutta hän muistuttaa nykyisin enemmän Barbie-nukkea kuin miehekästä Keniä. Kapea vyötärö korostaa muhkeaa takamusta entisestään.

Rodrigo Alves lomailee parhaillaan Turkissa. Hän viettää jetset-elämää maailmaa kierrellen. Hän elää luksustyyliin varakkaiden vanhempiensa turvin. Hän on tehnyt itse musiikkia ja elättää itsensä julkisuuden henkilönä.