Mies rakensi videovuokraamon kellariinsa – aikamatka 90-luvulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videovuokraamot ovat hävinneet katukuvasta lähes täysin suoratoistopalveluiden yleistymisen myötä. Vielä 90-luvulla monien perheiden viikonlopun kohokohta oli kuitenkin Makuunin ja Filmtownin kaltaisissa liikkeissä vierailu.

Elokuvatarjonnan muuttuminen digitaaliseksi ei kuitenkaan ole vähentänyt ahkerimpien VHS-harrastajien intohimoa. Yksi heistä on jopa rakentanut koknaisen videovuokraamoon kellariinsa.

Youtuben Nostalgia Video -kanavaa ylläpitävän Nickin henkilökohtainen vuokraamoon astuminen on kuin aikahyppy 90-luvulle. Menneiden vuosikymmenten suosikkielokuvien julisteilla koristellun kellarin hyllyt pursuavat VHS-kasetteja, pelejä, karkkeja ja leluja. Nick on jopa luonut itse retrohenkisiä VHS-kansia elokuville joita ei ole virallisesti julkaistu formaatissa.

 

Guy Builds A Blockbuster Video Store In His Basement

Imagine movie night at this guy's house 😮👏

Publiée par LADbible sur Mardi 3 décembre 2019