Stallonen tytär on bikinihottis – lomakuvat kääntävät katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä 23-vuotias Sophia on jo aloittanut malliuransa.

View this post on Instagram

somewhere warmer

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

Tällä kertaa Sophia poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan lomakuvissa esitellen upeaa kurvikasta bikinivartaloaan. Toinen poseerauksista on ikuistettu huvijahdilla.

View this post on Instagram

don’t forget spf kids

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.