Anna Faris hengenvaarassa – palokunta pelasti näyttelijättären

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Anna Faris on paljastanut joutuneensa perheineen tilanteeseen, joka olisi voinut johtaa kuolemaan. Perhettä uhkasi kiitospäivänä häkämyrkytys. Faris vietti kiitospäivää Tahoejärvellä sijaitsevassa vuokramökissä.

Osa sukulaisista alkoi yllättäen voimaan huonosti, jonka he laittoivat ensin vuoristotaudin piikkiin. Sairaalassa aiheuttajaksi paljastui kuitenkin häkäkaasulle altistuminen. Paikalle hälytetty palokunta totesi vuokramökin häkätason ylittäneen suositellun määrän kuusinkertaisesti jopa ikkunoiden ollessa auki.

Pelastustyöntekijät kuvailevat People-lehden mukaan perheen olevan onnekas siitä, että he ovat edelleen elossa. Anna Faris on sittemmin kiittänyt palolaitosta perheensä pelastamisesta.

– Meidät pelastettiin häkämyrkytykseltä. Se on typerän dramaattinen tarina mutta oloni on erittäin onnekas, Faris twiittasi.