Raju onnettomuus autokaupassa – auto lensi pihaan parkkeerattujen ajoneuvojen yli

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan rajua tilannetta autokaupan pihalla. Läheiseltä tieltä lensi auto suoraan kaupan parkkipaikalle. Autoilija oli pökertynyt kesken matkansa Floridan Citrus Countyssä sijaitsevalla tiellä.

Hän törmäsi penkereeseen, minkä seurauksena auto lensi metrien matkan läheisen Crystal Ford Lincoln -autokaupan pihaan. Valvontakameran videolla nähdään, kuinka ajoneuvo lentää 12 pihassa esillä olleen auton yli. Se törmäsi alas laskeuduttuaan neljään ajoneuvoon.

ABC-uutissivuston mukaan kuljettaja toimitettiin sairaalaan, mutta kukaan muu ei loukkaantunut onnettomuudessa.

– Se oli joulun ihme. Paikalla oli paljon ihmisiä eikä kukaan loukkantunut vakavasti, autokauppias Bruce Azevedo kuvailee.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.