Tämä lahja ei jätä ketään kylmäksi – paketoi pipo pakettiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni aikoo tehdä tämän vuoden joulusta ilmastoystävällisemmän suosimalla ainoastaan kestäviä lahjahankintoja. Ihmisille kannattaa antaa laadukkaita ja varmasti käyttöön meneviä lahjoja turhanpäiväisen krääsän sijaan.

Pipo on yksi parhaista mahdollisista hankinnoista, sillä se on edullinen, tarpeellinen ja mieluisa. Kaiken lisäksi pipoja löytää kaikista kaupoista sekä niitä voi ostaa suoraan käsityöläiseltä. Jokaiselle lahjalistalla olevalle voi ostaa vaihtoehtoisesti samanlaisen pipon tai oman värisen henkilön mukaan.

Kokosimme alle ideoita pipojen hankintaan. Useimpia hattuja on saatavilla lukuisissa eri väreissä, tupsuilla sekä koristeilla. Isoäidille sopii helmillä koristeltu myssy, kun taas kummipojalle kelpaa trendikkäämpi malli.

View this post on Instagram

Hope you started this week with ease!

A post shared by VAI-KØ (@vaikoclothing) on

View this post on Instagram

Dreaming of this white fluffy stuff! Happy weekend guys!

A post shared by VAI-KØ (@vaikoclothing) on