Näyttelijäkaunotar Ashley Benson riisui kaiken – alastonkuvat kohahduttavat somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä läpimurtonsa tehnyt Ashley Benson tunnetaan etenkin Valehtelevat viettelijät -televisiosarjasta, jossa hän näytteli Hanna Marinin roolia lähes vuosikymmenen ajan. Taannoin Ashleyn paljasti, että hänellä ja supermalli Cara Delevingnella on lesbosuhde keskenään ja että kyse ei ollut pelkästä ystävyydestä.

View this post on Instagram

🚭

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Valehtelevat viettelijät -televisiosarjan lisäksi myös Päivien viemää -saippuasarjassa Abby Deverauxia näytellyt Benson on nyt yllättänyt poseeraamalla tyylikkäissä ja sensuelleissa alastonkuvissa, jotka hän on julkaissut myös sosiaalisessa mediassa kaiken kansan nähtäväksi. Tyttäystävä Cara Delevingne kävi kirjoittamassa erääseen kuvista ”Minun” ja lisäsi vielä sydämen mukaan.