Mies raiskasi kaupan pehmoleluja – syyttäjä vaatii tuomiota

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme lokakuussa pehmoleluja floridalaisessa kaupassa raiskanneesta miehestä. Parikymppinen Cody Christopher Meader oli nylkyttänyt itseään muun muassa Froxen-elokuvan lumiukko Olaf-hahmoa vasten ja saanut sen jälkeen siemensyöksyn pehmolelun päälle.

Mies toisti teon suuren yksisarvislelun kanssa. Hän nosti pehmolelut hyllyyn takaisin. Poliisi pidätti miehen. Nyt Floridan syyttäjä on päättänyt antaa Meaderille rangaistuksen. Tekoa tullaan käsittelemään myöhemmin oikeudessa.

Miehen aiheuttamien vahinkojen kokonaiskustannukset ovat noin 200 dollaria. Pehmolelut hävitettiin myöhemmin. Hän odottaa oikeudenkäynnin käsittelypäivämäärää vapaalla jalalla maksettuaan 150 dollarin lunnaat, The Smoking Gun uutisoi.