StaraTV Alpeilla: Esittelyssä St. Anton ja uusi tuotantokausi

Alpeilla Matkailu Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV Alpeilla -ohjelma sukeltaa tuttuun tapaan matkailun, laskettelun ja herkkuruokien saloihin. Ruutukasvoina toimivat Timo Repo ja Sirly Schinmann. Alppiohjelmassa on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita niin kotimaassa kuin ulkomailla. Uusi tuotantokausi käynnistyy joulukuussa.

Jaksot ovat nähtävillä Starassa sekä C Moren Maxilla ja kirjastossa. Alpeilla-sarjaa on tehty jo yhdentoista tuotantokauden ajan yhteensä yli sadasta eri alppikohteesta. Tällä kaudella matkakohteina ovat Itävallan legendaarinen St. Antonin alue ja Lech sekä Suomesta muun muassa Ylläs, Levi ja Messilä. Uuden tuotantokauden kuvaukset alkavat toden teolla tammikuussa 2020.

– Ruokia tehdään maiden ja vieraiden mukaan. Ruokia tehtiin kuin liukuhihnalla, kun vieraaksi saapuivat muun muassa Anssi Kela, Arttu Wiskari, Uniikki ja monet muut alppimaailman tähdet. Makuja ja herkkuja löytyi monia, kuten myös muistoja maailmalta, Sirly Schinmann tiivisti.

– Nyt on taas maailmaa kierretty ja nähty paljon. Yksi lumivyörykin pyörittiin mukana. Rakastan alppeja, vuoria, puhdasta ilmaa ja hiljaisuutta, kun saa olla välillä yksin vuoren huipulla. Sitä vaan tajuaa kuin pieni ihminen on. Vuoren huipulla maisemat ovat kauniit ja lumikentät näyttävät jopa pelottavan upeilta, Timo Repo kommentoi.