Vaasa Festival 2020 julkisti tähtiään – lavoille nousee nimekäs kaarti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasa Festival – Music, Food & Wine on tänään julkaissut kuusi ensimmäistä artistiaan ensi kesän tapahtumaan. Festivaali järjestetään Vaasan sisäsatamassa 6.-8. elokuuta.

Perjantain 7. elokuuta esiintyjiksi on nyt kiinnitetty Lauri Tähkä ja J. Karjalainen. Lauantaina 8. elokuuta esiintymässä nähdään Eppu Normaali, Sonata Arctica, Kolmas Nainen ja Neljä Ruusua. Lisää esiintyjiä julkaisemaan kevään mittaan, jolloin paljastetaan kotimaisten tähtien lisäksi myös tapahtuman ulkomainen pääesiintyjä.

Viisivuotista Vaasa Festival tavoittelee kolmen päivän aikana yhteensä 25.000 kävijää. Festivaalin torstaipäivä 6. elokuuta 2020 on ilmainen ja avoin. Lisäpäivä on samalla myös Vaasan Taiteiden yö, joka juhlii ensi kesänä 30-juhlavuottaan. Luvassa on siis todellinen superviikko Vaasassa huippuesiintyjien kera.

– Kesän 2020 Vaasa Festivalin ohjelman rakentaminen on edennyt erittäin onnistuneesti. Jo nyt kovatasoisen ohjelman lisäksi ulkomaalainen, erittäin paljon toivottu pääesiintyjä julkaistaan alkukeväällä 2020. Luvassa on myös useita muita lisäyksiä, tapahtuman promoottori Tommi Mäki kommentoi.