Gwyneth Paltrow antaa itselleen vibraattorin – lahjaksi orgasmeja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow on oman Goop -lifestyle-sivustonsa keulakuva. Goop-blogin tarjoilema anti ei kuitenkaan sovi naisille, joiden tilipussit jäävät tavallisten kuolevaisten tasolle. Näyttelijätär myy mielikuvaa tietynlaisesta tavasta elää ja olla.

Naisen vinkit ovat terveellisiä ja sivustolla myytävät tuotteet mukailevat tätä linjaa. Se, että tuotteissa on Gwyneth Paltrowin suositus, saattaa nostaa tavallisten tavaroiden ja vaatteiden hintaa melkoisesti. Nyt nainen on julkaissut mainoksen uudesta vaatemallistostaan.

Hän toimii luonnollisestikin itse markkinointivideon mallina. Video on kuitenkin saanut enemmän huomiota siksi, että Gwyneth Paltrow antaa itselleen lahjaksi vibraattorin. Hänen tiedetään puhuvan seksuaalisterveyden puolesta, joten luonnollisesti nainen myös myy seksivälineitä hyvinvointisivustollaan. Yllättävää on kuitenkin se, että Goopin myymä vibraattori ei ole tällä kertaa enkelten kyyneleistä valmistettu yksisarvisten kutsumiseen ja jumalten kieliä puhuva rakkauden taikasauva, vaan tuikitavallinen seksiväline.

https://youtu.be/