YleX Parasta ennen -väki tunnistaa ysärihitit: ”Hoijoijoo hoi hoi joi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YleX-radiokanavan Parasta Ennen oli taannoin pitkään suosittu radio-ohjelma, jonka vanavedessä järjestettiin myös lukuisia tapahtumia ympäri Suomea. Ryhmä toimii edelleen aktiivisesti verkossa, jossa ysärifanit keskustelevat mielellään aikakauden musiikista sosiaalisessa mediassa.

Yksi ryhmän erityispiirteistä on se, että siellä tunnistetaan kappaleet ja hitit muutaman lauseen tai hassun kuvailun perusteella. Esimerkkinä äskettäin yhden käyttäjän esittämä kysymys 90-luvun kappaleesta, joka oli päässyt unohtumaan. Hän sai vastauksen lähes saman tien kysymyksensä esittämisen jälkeen.

– Mikä biisi se oli missä hoilataan ”Hoijoijoo hoi hoi joi joo joi joo”?

– Enigman kappale Return to innocence, toinen Facebook-käyttäjä vastaa lähes heti.

Vastaus oli oikein.