Bella Hadid bikineissä – ei jäänyt rannalla huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Äskettäin Hadidin kerrottiin olevan tieteellisesti maailman kaunein nainen, kun mittarina pidetään ihmisten keskimääräistä kauneusihannetta sekä kasvojen ja vartalon mittasuhteita.

Nyt Bella nähdään nauttimassa rantaelämästä aurinkoisella uimarannalla, jossa hän makoilee pyyhkeensä päällä bikineissä. Samaan aikaan Hadid julkaisi myös valokuvan pienen yksityiskoneen sisältä, joten reissulla on ainakin riittänyt vauhtia.

View this post on Instagram

Chrome Hearts B 🖤Lucky to have these girls

A post shared by Bella (@bellahadid) on

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa. Tohtori Julian De Silva tutki julkkisnaisia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa Bella Hadidia vastaavaa kaunotarta ei löydy koko planeetalta. Muita listalla hyvin sijoittuneita julkkisnaisia olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.