Miehen elämän kaksi väriä – kaikki hänen ympärillään on punaista tai valkoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intian Bangaloressa asuu Seven-niminen mies, joka on mieltynyt kahteen värisävyyn ja niiden yhdistelmään. Hän on punaista ja valkoista kaikessa käyttävä herra. Tyyli sopii erityisesti jouluun.

Seven kasvoi hyvin uskonnollisessa perheessä, jossa pukeuduttiin ainoastaan valkoiseen väriin. Hän kertookin, että käytti vitivalkoisia vaatteita 25-vuotiaaksi asti. Liikemieheksi ryhdyttyään hän säväytti ainaista valkoista tyyliä hankkimalla kirkkaan punaisen kravatin. Sen jälkeen miehen elämä on muuttunut täysin punavalkoiseksi.

Kahden värin miehen elämä on muutenkin erikoista, sillä hänen Seven-nimestään on tullut myös eräänlainen pakkomielle. Mies sai nimensä ollessaan perheensä seitsemäs lapsi. Sen jälkeen numero seitsemän on toistunut puhelinnumerossa, nappien määrässä ja jopa kielitaidossa. Seven puhuu seitsemää eri kieltä.

Perhe on osallistunut villitykseen ja heidän kotinsa, autonsa ja jopa käyttöastiansa ovat punavalkoisia. Erikoinen elämäntyyli on kannattanut ja tuonut Sevenille menestystä hänen liiketoimissaan. Mies muistetaan takuuvarmasti.