Aktiivisuusranneke paljasti uskottomuuden – pulssi oli noussut huippuunsa aamuyöllä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosituista aktiivisuusrannekkeista voi paljastua käyttäjilleen yllättäviäkin puolia. Eräs yhdysvaltalainen urheilutoimittaja sai tietää poikaystävänsä pettäneen häntä sellaisen ansiosta.

NFL-kirjeenvaihtaja Jane Slater kertoi Twitterissä ex-poikaystävänsä ostaneen hänelle Fitbit-aktiivisuusrannekkeen joululahjaksi. Pari päätti synkronoida rannekkeet, jolloin kumpikin pääsi seuraamaan omansa lisäksi myös toistensa suorituksia.

Eräänä yönä Slater huomasi jotain outoa. Poikaystävän aktiivisuudessa oli yllättäen piikki neljältä aamuyöstä. Mies jäi nololla tavalla kiinni pettämisestä Slaterille, sillä Fitbit seuraa käyttäjänsä fyysistä aktiivisuutta myös muulloin kuin perinteisempien liikuntasuoritusten aikana.