Brittihovin lähipiiriläinen: ”Meghan Markle yrittää olla supertähti eikä kuninkaallinen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Hollywoodista Yhdistyneen kuningaskunnan hoviin muuttanut Sussexin herttuatar Meghan Markle on saanut julkisia moitteita prinssi Charlesin hyvältä ystävältä, 77-vuotiaalta näyttelijätär Stefanie Powersilta. Meghanin väitetään olevan liian huomionhakuinen.

– Meghan Markle yrittää olla supertähti, vaikka se ei valitettavasti ole hänen tehtävänsä. Meghanin rooli ei ole olla kuuluisa, vaan hänen tehtävänään on olla prinssi Harryn vaimo, eikä muuttaa kuninkaallisten dynamiikkaa, Stefanie Powers tykittää Daily Beast -lehdessä.

Pitkän linjan näyttelijätär moittii Meghania siitä, että hän käyttäytyy kuin olisi kuninkaallisista kertovan realitysarjan tähti. Hovin tehtävä on kuitenkin toisenlainen ja huomattavasti hillitympi. Powers ylistää Kate Middletonia juurikin sen takia, että hän tietää kuinka prinssin vaimon perinteinen rooli hoidetaan tyylikkäästi.