Eevi Teittinen upeassa lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin nähty fitness-tähti Eevi Teittinen tuli monille tutuksi hänen seurusteltuaan pitkään räppäri Uniikin kanssa. Sittemmin hänet on nähty myös televisiossa. Äskettäin Eevi suuntasi aurinkolomalle Dubaihin.

Arabiemiirikuntien rantalomallaan Teittinen poseerasi upeissa bikinikuvissa, ja nyt tuoreimman yhteydessä hän kertoo rakastavansa lomailua etelässä, mutta odottavansa jo kovasti joulun viettoa Lapissa. Hän kertoi, että ohjelmassa on joulu rauhallisessa ja tunnelmallisessa paikassa.

Äskettäin Eevi Teittinen kertoi tunnelmistaan Dubain lomallaan.

– Feeling good. Tehtiin sen verran kova jalkajumppa tiistaina, että täällä on koko jengi kävelee edelleen vähän vaikeesti. Onneks lämpö jeesaa. Tässä kuvassa esittelen mun tikkuja, kuten eräs niitä kutsui. Nii ja tästä kohtalaisen hyvästä offline tilasta huolimatta blogi toimii taas, Eevi Teittinen kirjoitti kuvansa yhteydessä.