YouTuben supertähti jättää nettivideot: ”Olen erittäin väsynyt”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruotsalainen PewDiePie, oikealta nimeltään Felix Kjellberg, lukeutuu maailman tunnetuimpiin tubettajiin. Nyt hän on ilmoittanut pitävänsä pitkän tauon Youtubesta. PewDiePien mukaan hänen taukonsa alkaa ensi vuoden alusta. Youtube-tähti lupaa tuoreella videollaan kertoa yllätyspäätöksen syyt myöhemmin.

– Pidän ensi vuonna taukoa Youtubesta. Halusin kertoa tämän ennakkoon sillä olen jo päättänyt asian. Olen väsynyt. Olen erittäin väsynyt, PewDiePie kuvaili.

30-vuotiaalla PewDiePiellä on Youtubessa 102 miljoonaa tilaajaa. Vuonna 2016 hänet nimettiin yhdeksi Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä. Toisinaan erinäisten kohujenkin keskiössä ollut tubettaja tunnetaan erityisesti peliaiheisesta videoista.