Joululahjojen paketoinnin maailmanennätys rikki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joululahjojen paketoinnin miellekkyys jakaa ihmisten mielipiteitä. Toiset rakastavat lahjojen käärimistä paketteihin, toiset taas ulkoistavat sen mieluiten kaupoissa työskenteleville ammattilaisille.

Yhdysvaltojen Ohiossa todistettiin taannoin todellisia paketoinnin ystävien kokoontumisajoja. Portsmouthin Winterfest-tapahtumaan kokoontui yhteensä jopa 1 482 ihmistä paketoidakseen lahjoja samanaikaisesti.

Lahjapapereita ei ABC-uutissivuston mukaan kääritty puhtaasti huvin vuoksi. Tavoitteena oli rikkoa Guinnessin ennätystenkirjan lahjapaketoinnin maailmanennätys, missä paikalle kerääntyneet onnistuivatkin. Viime vuonna Portsmouthissa rikottiin joululaulujen laulamisen ennätys 1 880 ihmisen kokoonnuttua yhteen laulamaan samanaikaisesti joululauluja.

 

Portsmouth sets a @Guinness book of world record for most gifts wrapped at one time in one setting! 1,483!! Hallmark Channel USA Hallmark Friends Of Portsmouth WSYX ABC 6

Publiée par Terri Sullivan sur Samedi 14 décembre 2019