Koripallolegenda Shaquille O’Neal: ”Onko Stevie Wonder oikeasti sokea?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-tähti Shaquille O’Neal asui ennen samassa talossa laulajalegenda Stevie Wonderin kanssa. Nyt ex-koripalloilija paljastaa, että muusikon käytös sai hänet epäilemään miehen heikkoa näkökykyä. Shaq kertoi tarinansa TNT-keskusteluohjelmassa.

– Tämä tarina on totta. Asuimme samassa rakennuksessa Wilshiressa. Rakennuksen pysäköintialue on pohjakerroksessa. Jätin auton sinne ja kävelin aulan läpi hissiä kohti. Sitten ovet avautuivat ja samaan aulaan astui Stevie Wonder. Hän tuli sisään ja sanoi: ”Mitäs Shaq?”, ja painoi hissin nappuloita. Laulaja jäi omassa kerroksessaan pois ja meni kotiinsa, O’Neal kertoo hämillään kuin Wonder olisi nähnyt hänet ja kaiken muunkin ympärillään.

Stevie Wonderin sokeutta on epäilty ennenkin. Netissä kiertää video, jossa mies esittää Hey Jude -kappaletta yhdessä Paul McCartneyn kanssa. Yhtäkkiä Wonderin mikrofoniteline on kaatumaisillaan, mutta Wonder nappaa sen kiinni ja panee alkuperäiselle paikalleen.