Kerry Katona kutsui varattoman Katie Pricen jouluksi kotiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Atomic Kitten -yhtyeen laulaja Kerry Katona on vararikossa olevan glamourmalli Katie Pricen hyvä ystävä. Katona on itse aikoinaan rypenyt vaikeuksissa ja saanut Pricelta apua ongelmiinsa. Nyt laulaja haluaa auttaa mallia hänen elämänsä ollessa kriisissä.

Kerry Katona on tehnyt henkilökohtaisen konkurssin kaksi kertaa, vuonna 2008 ja 2013. Lisäksi hänellä oli suuria ongelmia aiemmin tänä vuonna huumeiden yliannostukseen menehtyneen lastensa isän, George Kayn kanssa. Katie Price tarjosi tällöin apuaan Kerry Katonalle.

Nyt on tavallaan takaisin maksun aika. Kerry on kutsunut Katie Pricen ja hänen viisi lastaan jouluksi kotiinsa. Hän haluaa tarjota perheelle mukavia joulumuistoja, vaikka laulajaa ärsyttääkin muutama piirre Katie Pricessä. Hänen mukaansa povipommi ei koskaan vastaan puhelimeen ja ottaa yhteyttä ainoastaan tarvitessaan jotain.

Kerry Katonalla itsellään on viisi lasta. Jälkikasvun lisäksi juhlintaan osallistuu hänen äitinsä Sue Katona sekä miesystävä Ryan Mahoney. Katona on sanonut Closer-lehdelle, että Katie Price on nyt vaikeassa elämäntilanteessa, mutta oppinee siitä jotain uutta tulevaisuuteen.