Nuorukainen antoi lennolla ykkösluokan paikkansa 88-vuotiaalle mummolla

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneiden ensimmäisessä luokassa matkustaminen on tunnetusti huippukallista, sillä mannertenvälisestä lipusta voi joutua maksamaan peräti viisinumeroisen summan euroja. Nyt eräs nuori mies on tehnyt upeasti ja antanut Virgin Atlanticin lennolla oman ykkösluokan paikkansa 88-vuotiaalle mummolle.

Kuva: Leah Amy
Kuva: Leah Amy

New Yorkista Lontooseen matkalla olleesta lentokoneesta ykkösluokan paikan itselleen varannut Jack tapasi lentokentällä mummelin, joka paljastui Violet-nimiseksi entiseksi sairaanhoitajaksi. Nainen oli matkalla tyttärensä kanssa ja he olivat ostaneet liput turistiluokkaan. Lentokoneeseen päästyään Jack päätti antaa paikkansa Violetille, jotta tämä voisi kokea miltä tuntuu matkustaa ensimmäisessä luokassa.

Tapaus paljastui, kun lennolla lentoemäntänä työskennellyt Leah Amy kertoi siitä Facebookissa kuvien kera. Hänen mukaansa Violet oli sadoilla lennoilla olleista matkustajista kaikkein paras. Brittimies Jack oli ollut perheensä kanssa matkalla New Yorkissa ja palaamassa kotiin, kun hän päätti tarjota mummolle paikkaansa. Lentoemännän mukaan mies istui koko lennon ajan tyytyväisenä turistiluokassa.