DJ Madds alastonkuvassa – pelkät hansikkaat kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on sitä yhdessä ystäviensä kanssa.

Charly Jordanin kanssa viime aikoina matkustellut DJ-kaunotar on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa hän poseeraa tyylikkäästi alastomana vain pitkävartiset hansikkaat kädessään. Kuva on julkaisun mukaan ikuistettu Beverly Hillsissä.

View this post on Instagram

Date night attire 🥀

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.