Kissanainen Zoe Kravitz alastomana – ja persikka suussaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoe Kravitz on tehnyt uraa näyttelijänä, mallina ja muusikkona. Viime aikoina hänet on nähty jo pariin otteeseen poseeraamassa rohkeissa kuvissa. Taannoin hän säväytti Oscar-gaalan jatkoilla puolialastomana. Äskettäin Zoe kiinnitettiin Kissanaisen rooliin seuraavaan Batman-elokuvaan.

View this post on Instagram

hair ✂️

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Nyt Zoe Kravitz on poseerannut erikoisessa kuvassa alastomana. Zoe nimittäin poseeraa kuvassa suussaan hedelmä, joka vaikuttaa olevan persikka.

View this post on Instagram

eat that, 45 🍑

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Zoe Kravitz on tullut tunnetuksi elokuvista, kuten Mad Max: Fury Road, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ja X-Men: First Class. Hän esittää Kissanaista tulevassa Batman-elokuvassa ja pääroolia High Fidelity -kirjan pohjalta tehdyssä televisiosarjassa.