Realitypariskunnan unelmaliitto päättyi – asuvat nyt eri puolilla Atlanttia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyn täydelliset naiset -ohjelman tähti Teresa Giudice ja hänen vankilasta vastikään vapautunut miehensä Joe Giudice ovat päättäneet erota. Joe Giudice yritti saada tuomion jälkeen lupaa Yhdysvalloissa asumiseen, mutta ei onnistunut. Hän asuu tällä hetkellä Napolissa, Italiassa.

Pariskunta on päättänyt erota, koska heistä kumpikaan ei ole valmis etäsuhteeseen. Virallista avioeroa ei ole vielä haettu, mutta molemmat ovat tapailleet uusia kumppaneita tahoillaan ja opetelleet sinkkuelämää. He ovat olleet 20 vuotta naimisissa ja heillä on neljä lasta.

Pariskunnan lapset, 18-vuotias Gia, 15-vuotias Gabriella, 13-vuotias Milania ja 10-vuotias Audriana matkustavat jouluksi Italiaan isänsä luokse, Us Weekly uutisoi. Teresa jää kotiin. Joe Giudice vapautui tänä vuonna vankilasta kolmen vuoden rangaistuksen jälkeen.