Brittany Murphyn velipuoli uskoo suosikkinäyttelijän joutuneen murhatuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Brittany Murphy kuoli traagisesti vuonna 2009. Vaikka yleisesti hyväksytyn version mukaan tähden kuolema johtui keuhkokuumeesta, anemiasta ja reseptilääkkeistä, uskoo hänen velipuolensa toisenlaisiin teorioihin.

Tony Bertolotti uskoo sisarpuolensa joutuneen murhatuksi. Miehen mukaan on outoa, että päällisin puolin terve nainen kuoli aviomiehensä ja äitinsä läsnäollessa. Hän epäilee Murphyn aviomiehen, käsikirjoittaja Simon Monjackin valtavien velkojen liittyneen kuolemaan.

– Olen tutkinut asiaa vuosikausien ajan tukahduttaen omaa vihaani. Uskon Brittanyn joutuneen tapetuksi. Kuka teki sen? En usko kyseessä olleen luonnollinen kuolema, Bertolotti kuvailee Daily Mail -lehdelle.

Simon Monjack kuoli toukokuussa 2010, vain kuukausia Brittany Murphyn kuoleman jälkeen. Vaimonsa tavoin hänen kuolinsyyksi todettiin akuutti keuhkokuume ja anemia.