Melrose Placen seksipommi nakuilee – joutui sensuroimaan somekuvaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on valtaosalle tuttu hänen elokuva- ja televisiorooleistaan. Tällä hetkellä Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Rinna on näyttävä kaunotar, jonka lapsetkaan eivät ole kauas puusta pudonneet.

56-vuotias Lisa Rinna on tunnettu myös hänen tyylistään ja etenkin hiuksistaan. Naisen lyhyt hiusmalli on ollut samanlainen jo vuosikymmenten ajan. Nykyisin Lisa esittelee ajoittain sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen upeaa bikinivartaloaan, mutta nyt hän on riisunut yllättäen itsensä alastonkuvaan. Otos oli sellaisenaan liian rohkea Instagramiin, joten Rinna joutui sensuroimaan kuvaansa.

View this post on Instagram

I’m about to be exposed…. 🙊

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on