Ashley Graham synnyttää pian – kymmeniä kiloja noussut paino ei hetkauta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Ashley Graham odottaa ensimmäistä lastaan. Ashley Grahamin ja hänen aviomiehensä, ohjaaja Justin Ervinin rakkauslapsen laskettu aika on tammikuussa. He saavat pojan.

– Olen lihonut 23 kiloa raskauteni aikana tähän mennessä. Paras puoli koko asiassa on se, että se ei haittaa minua! En ole koskaan tuntenut oloani paremmaksi, ja olen kiitollinen, että kehoni ja poikani antavat vartaloni olla liikkumiskykyinen ja notkea. Kuntoharjoittelujen lisäksi harrastan joogaa, käyn akupunktiossa ja lymfahoidoissa. Minusta tuntuu, että olen viimein ymmärtänyt mistä raskaudessa on kyse ja miten voin tuntea oloni parhaammaksi mahdolliseksi, Graham kirjoittaa Instagramissa.

Ashley Graham ja Justin Ervin ovat olleet naimisissa yhdeksän vuotta. Kolmekymppinen huippumalli Ashley Graham on yksi maailman menestyneimmistä naisista. Hän hehkuttaa kaikkia vartalomalleja, mutta erityisesti niiden kantajien tervettä itsetuntoa. Nainen on monta kertaa painottanut, että kiloista huolimatta voi noudattaa terveellisiä elämäntapoja, eli suosia puhdasta ravintoa ja liikuntaa.