Pikkupojan reaktio joululahjaansa sulattaa sydämiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna miljoonat lapset saivat lahjaksi pitkään ja hartaasti toivomiaan tavaroita, mutta nyt yksi heistä on koskettanut suurta määrää ihmisiä. Kuusivuotias Max Knowles sai nimittäin lahjaksi älypuhelimen, jota hän tuskin edes uskalsi odottaa lahjaksi. Hänen reaktionsa oli sen mukainen, ja nyt se sulattaa sydämiä ympäri maailmaa.

Videolla poika nähdään avaamassa lahjaa äitinsä Carli Swiftin kihlatulta Daniel Duttonilta. Kun poika huomaa mitä lahjapaketista on paljastunut, ottaa tunnemyrsky hänestä vallan. Pikkumies huomaa kuitenkin kiittää lahjan antajaa asianmukaisesti, ja koskettava video leviää parhaillaan sosiaalisessa mediassa.

– Kyseenalaistan usein osaamiseni äitinä, mutta tällaiset hetket osoittavat, että kasvatan lapsia oikein. Rakastan sinua niin paljon, Max. Olen onnellinen, että sinulla oli upea päivä, Liverpoolin Anfieldissä asuva perheenäiti kirjoitti.