Katie Pricen uudenvuodenlupaus: ”Selibaatissa vuoden 2020”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulunut vuosi on ollut glamourmalli Katie Pricelle tavanomaista vaikeampi. Nainen on rypenyt skandaalista toiseen ensin jouduttuaan tekemisiin lain kanssa kolariautonsa vuoksi, sitten sorruttuaan uskottomuuteen ja lopulta tehtyään henkilökohtaisen konkurssin.

Vuosi on huipentunut siihen, että nainen on joutunut viettämään joulua ilman kahta lastaan, Junioria ja Princessia, koska he ovat olleet isänsä Peter Andren luona. Nyt nainen suunnittelee kokonaan uudenlaista elämäntyyliä. Hän on purkanut kihlauksensa nuoreen poikaystäväänsä, Kris Boysoniin.

Katie Price aikoo keskittyä ensi vuonna ainoastaan omaan hyvinvointiinsa. Tähän kuuluu myös se, että hän aloittaa selibaatin ja lopettaa deittailun, The Sun raportoi. Hän on juhlistanut uutta ja oman hyvinvoinnin aikakautta julkaisemalla kylpykuvan itsestään Instagramiin.