Iloinen jälleennäkeminen? Johnny Knoxville tapasi häntä munille lapsena potkaisseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Johnny Knoxville on saanut uransa aikana monen sortin osumaa ympäri vartaloaan. Nyt hän on kohdannut uudelleen miehen, joka potkaisi häntä haaroväliin 20 vuotta sitten.

Jackass-sarjassa nähtiin aikoinaan kohtaus, jossa Knoxville testasi alapääsuojia antamalla lasten potkia häntä. Eräänä päivänä Knoxville kohtasi kadulla miehen, joka oli potkaissut häntä kiveksille pienenä. Tähti poseerasi Instagramissa jakamassaan kuvassa nykyään aikuisen miehen kanssa.

– Tämä tyyppi käveli luokseni ja sanoi ”minun nimeni on Dayne ja potkaisin sinua munille 9-vuotiaana”. Dayne kertoi hänen ja kaksoisveljensä olleen kaksi Jackassin alkuperäisessä kuppitestissä esiintyneistä lapsista, Knoxville kirjoitti.