Lento-onnettomuudessa kuollut poptähti Aaliyah oli yksi R. Kellyn uhreista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti R. Kelly on käyttänyt kymmeniä naisia hyväkseen seksuaalisesti, hän on harjoittanut ihmiskauppaa ja levittänyt lapsipornoa. Yksi uhreista on takavuosien laulajatar Aaliyah. Hän avioitui R. Kellyn kanssa vuonna 1994.

Aaliyah oli liiton solmimisen aikaan ainoastaan 15-vuotias. R. Kelly oli puolestaan 27 vuotta vanha. Aaliyahin vanhemmat kuitenkin kumosivat liiton, koska se oli laiton. Kun Aaliyah pääsi R. Kellystä eroon, ei hän halunnut nähdä miestä enää koskaan. Aaliyah kuoli lento-onnettomuudessa vuonna 2001 ollessaan 22-vuotias.

– Aaliyah oli kuin uhrilammas tilanteessa, eikä hän ansainnut kohteluaan. Hänellä oli hyvä sielu ja oli kunnon tyttö. Hän ei ollut katkera, mutta sanoi: ”Antaa miehen elää, mutta pidä hänet helvetin kaukana minusta!”, ja se oli kaikki mitä hän halusi. Aaliyah oli onnellinen, kun ei ollut tekemisissä enää R. Kellyn kanssa, laulajattaren kanssa seurustellut levy-yhtiön perustaja Damon Dash muistelee Surviving R. Kelly Part II: The Reckoning -dokumentissa.