Rolling Stonesin Ronnie Wood selätti syövän – nopea hoito pelasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisessa The Rolling Stones -yhtyeessä kitaristina vuodesta 1976 lähtien toiminut Ronald ”Ronnie” Wood on kiitollinen, että hänen keuhkosyöpänsä parani nopealla laserhoidolla. Samalla parantui hänen kärsimänsä keuhkolaajentuma, eikä kivullista kemoterapiaa tarvittu.

Häneltä kysyttiin, että olisiko ollut valmis menettämään ikonisen kampauksensa syöpähoitojen vuoksi. Mies naurahti, että hän ei olisi kieltäytynyt kemoterapiasta hiusten vuoksi, vaan sen takia, että on kuullut sen olevan todella tuskallista.

– Mutta oli onnekas, että syöpä ei levinnyt muualle vartalooni ja he pystyivät polttamaan sen pois. Kuten olen sanonut, joku tuolla yläkerrassa tykkää varmasti minusta, 72-vuotias Ronnie Wood kertoi MOJO-lehdelle

Mies ei kuitenkaan ihmetellyt, että hänellä todettiin keuhkosyöpä vuonna 2017. Hän poltti kuitenkin sitä ennen tupakkaa 54 vuotta. Se löydettiin tavallisen lääkärintarkastuksen yhteydessä. Mies on kärsinyt takavuosina pahasta päihdekoukusta. Woodin taistelu addiktiota vastaan kesti yhteensä kolme vuotta ja nyt hän elää täysin päihteetöntä elämää.