Lindsay Lohan muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin – suunnittelee paluuta valkokankaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalinkäryistä ja päihdehuuruista elämäänsä Kreikkaan paennut näyttelijä Lindsay Lohan on paljastanut, että hän suunnittelee tänä vuonna muuttavansa takaisin kotimaahansa Yhdysvaltoihin. Hän ikävöi entistä elämäänsä elokuvatähtenä ja aikoo tehdä suuren paluun valkokankaalle.

Vuodesta 2016 yökerhoja Kreikkaan perustanut Lindsay Lohan on kertonut CNN:lle, että aikoo pian muuttaa Yhdysvaltoihin ja jatkaa uraansa näyttelijänä. Hän haluaa takaisin elämän, jonka vuoksi on aikoinaan työskennellyt ahkerasti.

Nainen tähditti taannoin Lindsay Lohan’s Beach Club -televisiosarjaa. Realityohjelmassa seurattiin naisen Mykonosissa sijaitsevan yökerhon toimintaa. Hän julkaisi äskettäin oman EDM-kappaleen nimeltään Xanax. Hän aikoo toimia siskonsa managerina Yhdysvalloissa asuessaan.