Heidi yllätti alastonkuvallaan – someseuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

Nyt Heidi on yllättänyt sosiaalisen median seuraajansa julkaisemalla itsestään alastonkuvan Instagramissa. Tyylikkässä mustavalkoisessa otoksessa supermalli nähdään täysin alastomana, ja hänen rintansa peittyvät ainoastaan hänen omalla kädellään. Klumilla on nykyisin Instagramissa yli seitsemän miljoonaa seuraajaa, joten kuva levisi nopeasti laajalle ja sai positiivisen vastaanoton hänen seuraajiltaan.

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.

Uusimmat