Kendall Jenner julkaisi lapsuuden kotivideon – Kylie-vauva kylpee tiskialtaassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Kendall Jenner erosi hiljattain NBA-tähti Ben Simmonsista vuoden seurustelun jälkeen. Nyt nainen näyttääkin keskittyvän enemmän perheeseensä ja ystäviinsä kuin uuden rakkauden etsimiseen.

Kendall Jenner on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan hellyttävän videon, jossa nähdään pätkä perheen vanhasta kotivideosta. Videolla nähdään pian kolme vuotta täyttävä Kendall, teini-ikäinen isosisko Khloe Kardashian sekä noin vuoden ikäinen Kylie Jenner.

Videolla nähdään suloinen tilanne, jossa Khloe Kardashian on katsonut pienempien siskojensa perään. Hän on päättänyt kylvettää Kylie-vauvan keittiön tiskialtaassa, koska ei ole jaksanut kantaa häntä kylpyhuoneeseen asti. Kaksivuotias Kendall leikittää pienempää siskoaan innoissaan ja on mukana hauskassa kylpyhetkessä.

View this post on Instagram

❤️ you @khloekardashian @kyliejenner

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on