StaraTV: Esittelyssä hotelliuutuus Courtyard by Marriott Tampere City

Matkailu · Stara.fi

Tampereen keskustaan Tampere-talon yhteyteen avattiin eilen Marriott-hotelliyhtiön ensimmäinen Suomen yksikkö, kun Courtyard by Marriott Tampere City avasi ovensa. Stara kävi ensimmäisten joukossa tutustumassa hotelliin, joka tuo uuden tuulahduksen Tampereen tarjontaan. Poikkeuksellisesti hotelli on suoraan suositun konsertti- ja tapahtumapaikan yhteydessä, sillä Tampere-talosta pääsee kävelemään suoraan hotellin aulaan.

Staran esittelyssä hotellinjohtaja Ville Virkki ja Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas kertovat millaisia huoneita ja palveluja hotelli pitää sisällään ja miten arkkitehti hahmotteli Tampere-talon yhteyteen hotellin jo 30 vuotta sitten alueen alkuperäisissä piirustuksissa. Nyt vuosikymmenten odotus on viimein päättynyt.

Videolla tutustutaan myös Courtyard by Marriott Tampere City huoneisiin. Hotellissa on 229 huonetta, joista yksi on sviitti. Niissä kaikissa on oma wifi-tukiasema ja kahvikone. Vuodepaikkoja hotellissa on yhteensä 458. Katutasossa sijaitsee vastaanoton ja työtilojen lisäksi baari ja ruokaravintola sekä kuntosali. Pysäköintipaikkoja asiakkaille on neljäkymmentä.