Demi Rose hehkui kuvankauniina uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Lomakuviaan ahkerasti kuluneena syksynä sosiaalisessa mediassa julkaissut kaunotar keikistelee nyt näyttävissä kuvissa muun muassa yläosattomissa vain niukat vaaleansiniset alushousut jalassaan. Toisessa kuvassa hän poseeraa selfiessä keltaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä ja tästä.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.