Leonardo DiCaprio pelasti jahdilta pudonneen miehen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on päätynyt Titanic-tyyliseen tilanteeseen myös todellisessa elämässään. Hän pelasti mereen pudonneen miehen. DiCaprio oli lomailemassa yhdessä tyttöystävänsä Camila Morronen ja ystäviensä kanssa vuokraveneellä Karibialla.

Yllättäen seurue kuuli hätäviestin, jonka mukaan humalainen mies oli pudonnut mereen Club Medin jahdilta. He päättivät alkaa etsimään miestä juuri ennen auringonlaskua, voimakkaan sateen lähestyessä aluetta. DiCaprion seurue onnistui lopulta paikantamaan hädissään olleen miehen. Hän oli ehtinyt olemaan vedessä jopa 11 tunnin ajan. DiCaprio hyppäsi yli laidan pelastamaan miehen mereltä veneeseen.

Pahasta nestehukasta kärsineelle miehelle tarjottiin ruokaa ja vettä. Ennen jahdilta putoamista liikaa alkoholia nauttinut Club Medin työntekijä luovutettiin lopulta merivartijoille, uutisoi The Sun.