Pasha Pozdnyakova pikkutopissa juoksumatolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo 650.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti. Suomalaisten lisäksi kurvitarta seurataan aktiivisesti ympäri maailmaa.

Muutama päivä sitten Playboy-asussa poseerannut kurvitar nähdään nyt hieman toisenlaisissa merkeissä, sillä Pasha Pozdnyakova on suunnannut hoitamaan kuntoaan juoksumatolle. Uhkeapovinen somejulkkis kirmaa nimittäin nyt juoksumatolla, ja siitä kuvattu video on varmasti monien miespuolisten seuraajien mieleen.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.