Cristiano Ronaldo ei nuku yöunia – torkkuu sen sijaan viidet päiväunet

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo elää hyvin terveellistä ja kurinalaista ammattiurheilijan elämää. Huippukunnossa oleva 34-vuotias pelaaja on nyt paljastanut, että hän ei nuku perinteisiä yhtäjaksoisia yöunia laisinkaan.

Terveellisesti elävän ja etenkin paljon urheilevan ihmisen yksi hyvinvoinnin kulmakivistä luulisi olevan uni, mutta näin asia ei kuitenkaan ole Ronaldon kohdalla. Mies ei liputa pitkien yöunien nimeen vaan nukkuu niiden sijaan viidet päiväunet yhden vuorokauden aikana.

Daily Mail -sivuston mukaan Cristiano Ronaldo noudattaa unikaavaa, jossa hän nukkuu vuorokauden aikana viidet 90 minuutin päiväunet. Säännöllisten päiväunien lomassa mies treenaa ja pyrkii syömään aina terveellisesti. Jalkapalloilijan pääasialliseen ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia, hedelmiä, vähärasvainen kala sekä kana ja kalkkuna.