Äiti tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankilaan – lisäsi ulostetta poikansa infuusionesteeseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Indianassa asuva nainen on tuomittu seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen karmivasta teosta. Hän lisäsi sairaan lapsensa infuusionesteeseen ulostetta.

Tiffany Albertsin poika oli vuonna 2016 sairaalahoidossa leukemian vuoksi. Lapsi pääsi pois hoidosta, mutta joutui palaamaan sairaalaan kuumeen, oksentelun ja ripulin vuoksi. Lapsen verinäytteestä paljastui tulehdus, joka leviää tyypillisesti ulosteista löytyvien bakteerien kautta.

Valvontakameran video paljasti Tiffanyn riskuttaneen jotain poikansa infuusionesteeseen. Hän myönsi myöhemmin kyseessä olleen lapsen ulostetta, jota hän oli säilyttänyt mukanaan olleessa lahjapussissa. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan nainen asetti lapsensa hengen tietoisesti vaaraan, uutisoi CNN.