Batman-tähti vaihtamassa Marveliin? Christian Bale saattaa liittyä Thor-elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batmania Christopher Nolanin Yön ritari -trilogiassa näytelly Christian Bale saattaa palata supersankarielokuvien pariin. Hänen huhutaan liittyvän Marvelin tulevan Thor: Love and Thunder -elokuvan näyttelijäkaartiin.

Collider-sivuston mukaan Bale käy parhaillaan neuvotteluja roolista Taika Waititin ohjaamassa elokuvassa. Mahdollista roolia ei ole toistaiseksi paljastettu. Monet fanit ovat ilmaisseet toiveikkuutensa muuntautumiskykyisen näyttelijän esittävän hevoskasvoista Beta-Bill -hahmoa.

Christian Bale on näytellyt uransa aikana muun muassa Batmania, Amerikan Psyko -elokuvan sarjamurhaaja Patrick Batemania ja Yhdysvaltojen ex-varapresidentti Dick Cheneytä. Marraskuussa 2021 ensi-iltansa saavan Thor: Love and Thundder -elokuvan päärooleissa nähdään Chris Hemsworth, Natalie Portman ja Tessa Thompson.