Beyoncen muhkeat timanttikorvakorut kohahduttivat – arvo kahdeksan miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmantähti Beyonce on viime aikoina keskittynyt enemmän perhe-elämäänsä, minkä vuoksi häntä ei olekaan enää niin säännöllisesti näkynyt julkkistapahtumien punaisilla matoilla. Nyt nainen nähtiin kuitenkin miehensä Jay-Z:n kanssa Golden Globes -palkintogaalassa.

Beyonce on edelläkävijä niin musiikkinsa kuin muodinkin suhteen. Naisen tyylitaju ei pettänyt tälläkään kertaa vaan hän asteli gaalaan näyttävässä mustakultaisessa ilta-asussa, jossa oli valtavat puhviolkaimet. Moni kiinnitti kuitenkin huomion naisen koruvalintaan.

Beyoncen korvia koristivat näyttävät timanttikorvakorut, jotka eivät taatusti jääneet keneltäkään huomaamatta. People-sivuston mukaan 250 karaatin Lorraine Schwartz -korvakorut maksavat kahdeksan miljoonaa dollaria.