Susi seurasi naista ja vauvaa Kauhajoella kotipihaan asti – poliisi teki lopetuspäätöksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sudet ovat viime vuosien aikana levittäytyneet Suomessa yhä lähemmäksi ihmisasutuksia etsiessään syötävää tai uutta reviiriä. Omakotitaloalueilla ja taajamissa susihavainnot ovat yleistyneet, ja nyt eräs susi seurasi naista ja lasta heidän kotipihaansa asti.

Kauhajoki-lehti julkaisi omalla Facebook-kanavallaan videon sudesta, joka oli liikkunut sunnuntaina 5. tammikuuta Kauhajoen Hangaskylässä. Yksinäinen susi oli kiinnostunut ulkoilemassa olevasta naisesta, joka oli ollut lenkillä kahdestaan vauvansa kanssa.

Susi oli seurannut naista ja vauvaa aina heidän kotipihaansa saakka ja jäänyt ulos tutkimaan aluetta ja kiertämään taloa. Maaseudun Tulevaisuus -sivuston mukaan poliisi teki ripeästi lopetuspäätöksen sudesta, koska se oli menettänyt ihmisarkuutensa täysin. Toistaiseksi sutta ei ole kuitenkaan vielä löydetty.

Susi liikkui Hangaskylässä 5.1.2020

Tänään Hangaskylässä susi liikehti pihapiirissä. Nainen oli tullut lenkiltä vauvan kanssa ja susi seurannut metsästä perässä.

Publiée par Kauhajoki-lehti sur Dimanche 5 janvier 2020